DOLAR 32,3322 0.24%
EURO 35,0766 -0.15%
ALTIN 2.299,740,99
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Kesişme

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Dimitris Stavrakas Senarist Dimitris Stavrakas Oyuncular: Thanos Grammenos,Hassina Banu Eti Orijinal adı To Perasma Tür:

Başlık parası belası tüm doğu toplumlarına özgü feodal bir musibettir. Kürt, Türk ya da Bangladeşli olmak fark etmemekte ve adeta para ile alınıp satılan köy kızlarının kaderini değiştirmemektedir. İşte, "To Perasma" orjinal isimli Kesişme'nin Bangladeş'li kahramanı Jahid, sevdiği kızla evelenebilmek için başlık parasına ihtiyaç duyan bu talihsiz gençlerden biridir. Para biriktirmek ve geleceğini kurtarabilmek için ailesinin karşı çıkmasına karşın yasadışı yollarla Yunanistan'a gitmeye karar verir. Bangladeş'de başlayıp Türkiye üzerinden Yunanistan'a uzanan bu uzun yolculuk, aslında Jahid için hiçbir zaman bitmeyecek acı dolu bir macera olacaktır. Yunanistan & Türkiye ortak yapımı film, Özen Film'in dağıtımıyla izleyiciyle buluştu.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.